Kulmala

Kulmala
Hanko Casino ranta 2020

perjantai 1. elokuuta 2014

Kulttuurimatka

Tervehdys lukijoille helteisestä Suomen suvesta. Aika on vierähtänyt ja kesä kulunee mökkiläisellä hiukan viileämmässä tunnelmassa kuin kuumassa kivikylän kaupungissa.
Kesäkuussa oli lämmitettävä kylmyyden takia ja Heinäkuussa viilennettävä mökin sielua. Hirsimökki lämpenee hitaasti mutta varmasti.
Uimavedet ovat lämpimiä ei niinkään virkisty päivä uinnista. Lönnhammar ja Seljänalaset rannat ovat vapaat sinilevästä ja niissä on paljon käyttäjiä.
Uimisen olemme jättäneet vähemmälle, veneily maailma on ollut ahkerassa käytössä kunhan on vältetty paahtavaa aurinkoa polttamasta ihoa seljänteellä.
Heinäkuun loppupuolella olen päässyt hyötyliikuntaan mustikkaan ja vadelman poimiseen, vadelmaa on aivan kiitettävästi esillä, suorastaan puutarhavadelmaa ja edelleenkin isoa kypsää mansikkaa saa aholta.
"Käyn a-hon lai-taa mi-nä il-man pai-taa...

Kulttuurimatka Olavi Virta musikaaliin Hesan paville on huomenna 2.8 ensiesityksenä klo 19.00
Sinne suuntaamme matkamme nauttimaan Susanna Haaviston käsikirjoituksen pohjalta syntynyttä musiikkinäytöstä jossa esiintyy laulajina Hannu Lehtonen ja Amadeus Lundberg ja puhuttelijana Susanna.

Nähdään siellä....

Hyvää alkanutta Elokuuta lukijalle ja nautitaan hellesäistä, toivotaan veskuuroja mutta ei ukkosilmoja ne ovatkin kiertäneet Kulmalan kiitettävästi. Miten teillä ?

8 kommenttia:

 1. Tuleekin hieno konserttimatka. Marjojakin olet poiminut tässä helteessä :) Mukavaa viikonloppua ja antoisaa kulttuurimatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuun paras luonnonaika on marjasadon poiminta :)
   Kiitos Sisko!

   Poista
 2. Heinäkuu on ollut todella rankkaa meillä on sisällä ollut n. 30 astetta lämmintä. Ulos ei voi mennä kun kuumuus vie voimat.Taidenäyttelyitä ja muitakin tapahtumia vähän olen käynyt ja nautin kaikesta kulttuurista. Ukkonen on kolissut melkein joka päivä jopa useampia kertoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella kuumuus halvaannuttaa voimat. Ukkosrintama on aina arvauksellinen ja vahingollinen.
   Kiitos sirkkis kommentista!

   Poista
 3. No ei ole kiertäneet! Siis on ollut ukkosia ja rankkasateita, mutta hyvää ne on maalle tehneet.En ole vielä ennättänyt metsään katsomaan onko niitä mustikoita, tuosta hunajan tuotannosta on ollut työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on vahva harrastus mehiläisten kanssa.
   Niitä sateita olis kaivannu kovasti Kulmalaan, maa on kuivaa, ja mustikat alkavat kutistumaan metsässä.
   Kiitos käynnistä Tuulento!

   Poista
 4. Upea kuva kollaasi pannerissasi..Olavi Virta oli paras tangolaulaja eikä parempaa tulekkaan

  VastaaPoista
 5. Hellettä on piisannu, mutta tänään vähä piskotteli ja yhden kerran salama löi ja samassa jyrähti. Muuten kuuluu jyrinä kauempaa.
  Lämpötila laski heti 10 astetta.
  Hyvää elokuuta ☺

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta ja kommentista!